Toon categorieën
Categorieën

Achterhoekse Artiekelen

Ot en Sien blik

Ot en Sien blik

€ 6,95

Ot en Sien beeldje 9 cm

Ot en Sien beeldje 9 ...

€ 5,95

Vingerhoed bruin Ot en Sien-Bij de ton

Vingerhoed bruin Ot ...

€ 4,25

Ot en Sien placemat / Sien met buurmeisje

Ot en Sien placemat ...

€ 4,25

Vingerhoed bruin Ot en Sien-Onder de paraplu

Vingerhoed bruin Ot ...

€ 4,25

Bartje beschuitbus

Bartje beschuitbus

€ 8,95

Bartje vingerhoed

Bartje vingerhoed

€ 2,50

Ot en Sien tafelonderzetter

Ot en Sien tafelonde ...

€ 6,95

Bartje blik klein

Bartje blik klein

€ 3,50

Ot en Sien dienblad

Ot en Sien dienblad

€ 8,95

Ot en Sien servetten/ Paraplu

Ot en Sien servetten ...

€ 3,75

Ot en sien blik ovaal

Ot en sien blik ovaa ...

€ 6,95

Ot en Sien sleutelhanger

Ot en Sien sleutelha ...

€ 5,50

Ot en Sien dienblad lang

Ot en Sien dienblad ...

€ 7,50

Dienblad Ot en Sien suiker halen

Dienblad Ot en Sien ...

€ 3,95

Ot en sien Zeep in blik

Ot en sien Zeep in b ...

€ 4,95

Ot en Sien magneet

Ot en Sien magneet

€ 16,95

Dienblad Ot met poes

Dienblad Ot met poes

€ 3,95

Dienblad Ot en Sien met poes

Dienblad Ot en Sien ...

€ 3,95

Ot en Sien onderzetter set

Ot en Sien onderzett ...

€ 5,95

Ot en Sien blik ovaal herfst

Ot en Sien blik ovaa ...

€ 10,95

De achterhoek, iedereen denkt dan vaak aan Gelderland en boeren. Het klopt dat de achterhoek een streek in Gelderland is. Maar de achterhoek kan heel veelzijdig en verrassend zijn. Ook in de Achterhoek in Gelderland hebben ze erg veel leuke cadeauartikelen die je misschien niet overal maar zo kan vinden. En zeg zelf, als je op bezoek gaat is het toch altijd leuk om een cadeau mee te nemen?

Neem een cadeautje mee

En dat kan eenvoudig met een bosjes bloemen voor de vrouw des huizes zijn, maar een cadeau die bij de persoon past is dan toch veel leuker. Zo is de man des huizes misschien wel een bierdrinker en dan is een leuk bierglas voor de man wel wat. En de vrouw houdt van een lekker geurtje, dus dan zijn geurstokjes zeker wel een leuk optie cadeau. En wanneer je te maken krijgt met een feestje dan zijn er genoeg artikelen die je daar kan halen.

Hoe leuk is het als je iemand die 50 jaar wordt de tuin versiert als cadeau met allemaal ballonnen en slingers. En ja, een cadeau hoeft natuurlijk niet alleen gegeven te worden voor speciale gelegenheden zoals kerst, Sinterklaas, verjaardag, trouwdag, Moederdag en zo zijn er meer gelegenheden te bedenken voor een cadeau. Maar een cadeau geef je ook gewoon omdat je vindt dat iemand het verdient. Een cadeau wat je als hart onder de riem geeft.

Maar een cadeau geven we ook als waardering, dankbaarheid of juist vanwege interesse. Juist wanneer je dus een cadeau geeft die te maken heeft met de interesse van de persoon waar je juist dat cadeau voor hebt gehaald houdt in dat je je in die persoon verdiept hebt. Soms wil je niet echt een materieel cadeau geven maar juist meer een persoonlijk en onbetaalbaar cadeau. Een voorbeeld van een dergelijk cadeau kan zijn dat je bijvoorbeeld een dagje met die persoon naar een aantal gedenkwaardige plekken gaat. Een onbetaalbaar cadeau is vaak veel meer bijzonder voor een persoon dan een materieel cadeau.

Waarom geven we cadeautjes?

Misschien vraag jij je nu ook wel af waarom we eigenlijk een cadeau geven? Maar eigenlijk is het simpel weg omdat we iemand een plezier doen, omdat je een gunst terugverwacht of omdat iemand altijd klaar staat voor de ander en het wel verdiend. Wanneer je best vaak dingen hebt die je graag wilt is het een optie om een verlanglijstje hiervan te maken. Wanneer iemand dan vraagt of je nog een cadeau weet kan je het verlanglijstje tonen. Nu hoeft het ook niet in te houden dat je dan van je lijstje een cadeau krijgt.  De persoon die het voor jou haalt weet dan wel waar je op dat moment veel mee bezig bent en waar je interesses liggen. En dan is een cadeau weer speciaal om te krijgen omdat de ander interesse in je toont. Veel mensen gaan er ook van uit dat als ze een cadeau geven dat ze vanzelfsprekend ook weer een cadeau terug mogen ontvangen.